top of page

Rendezvénytakarítás

Egy rendezvény akkor lehet sikeres, ha a közönség komfortosan érzi magát, ezért a rend és a tisztaság fenntartása kulcsfontosságú. A rendezvények takarításával járó többletfeladatokat a SZÓZA PLUSZ elvégzi Ön helyett, teljes körű rendezvénytakarítással állunk rendelkezésére. A rendezvény kezdetét megelőzően felmérjük a takarítandó területet és tanácsot adunk a szemétgyűjtő pontokra, a takarító személyzet létszámára. Igény esetén rendezvénye teljes időtartamára biztosítjuk a takarítói felügyeletet. Vállalunk mobil wc fertőtlenítést, tisztán tartást, adagolók folyamatos feltöltését.

Ne várja meg a rendezvény végét, ne engedje, hogy vendégei a nap végére térdig járjanak az eldobott műanyag poharakban, szalvétákban, csikkekben. Takarító személyzetünk a rendezvény alatt folyamatosan gyűjti a szemetet és üríti a megtelt szeméttárolókat.

Ha Ön csak a rendezvényt követően kéri a terület tisztítását és rendezését, mi akkor is a rendelkezésére állunk és precízen elvégezzük a ránk bízott feladatot. 

bottom of page